Soltorkade tomater

Recept med soltorkade tomater som huvudingrediens eller passande ingrediens. De är smakrika, har gott tuggmotstånd och god sälta. Soltorkade tomater säljs torkade utan eller i olja.

De som är torkade kan du lägga i blöt några minuter innan du använder dem om du vill. De blir lättare att hacka, blir större och smakar mer. 

Författare:

Jag heter Henrik Mattsson och är kock, matskribent och fotograf. Jag har provlagat, skrivit och fotat recepten här sedan 2003. Jag har 25 års erfarenhet av matlagning, medlem i matskribenters förening och är högskoleutbildad kock med Fil.kand i Måltidsvetenskap från Restauranghögskolan i Grythyttan samt en WSET Advanced Certificate utbildning i vin och drycker. Läs mer.

Om du lagar något recept så ta gärna en bild och hashtagga #receptfavoriter. Vore kul att se det du lagat på Instagram och Facebook. Hitta mig på #receptfavoriter

Pages