Apelsinjuice

Introduktion och förberedelse

Apelsinjuice kan du pressa i juicepress eller köra i råsaftcentrifug.

Hemgjord apelsinjuice av mogna apelsiner blir mycket god och nyttig.

1 glas

  • Förberedelse: 5 min
  • Tillagning: 5 min
  • Klart på: 10 min

Ingredienser

  • 4 apelsiner

Tillagning

  1. I juicepress: halvera apelsinerna och pressa dem till juice.
  2. I råsaftcentrifug: skala eller skär bort skalet på apelsinerna. Halvera dem och kör dem till juice i råsaftcentrifugen.
E-mail
Medel: 3.2 (5 röster)

Publicerat: , Uppdaterat: 2019-04-18

Författare:

Jag är matskribent samt kock med en fil. kand i Måltidsvetenskap från restauranghögskolan i Grythyttan. På denna sida delar jag med mig av tusentals olika recept för alla smaker - noviser som hemmakockar. Alla recept har jag provlagat, skrivit och fotat så att du ska kunna laga dem med bästa resultat hemma. Läs mer om mig.