Nursery Fizz alkoholfri drink

Nursery Fizz är en alkoholfri cocktail eller drink med apelsinjuice och Ginger Ale. Godast med färskpressad apelsinjuice som Innocent eller Brämhults. Eller pressa egen apelsinjuice. Även om drinken är enkel så är den god och visar att man ansträngt sig och inte bara serverar Fanta som alkoholfritt. 

Du kan garnera med en skiva eller klyfta apelsin, citron eller lime. Vill du ha som en Virgin Sunrise så kan du droppa i lite röd Grenadine längs med kanten på glaset så det lägger sig mot botten. Grenadine är alkoholfritt. Vidare kan du ha i ananasjuice eller mangojuice - enbart eller blanda med apelsinjuicen. 

1 glas Nursery Fizz

  • Förberedelse: 1 min
  • Tillagning: 1 min
  • Klart på: 2 min

Ingredienser

  • 10 cl färskpressad apelsinjuice
  • 10 cl Ginger Ale
  • 8 isbitar eller 1 dl krossad is
  • 1 skiva eller klyfta apelsin att garnera med

Tillagning

  1. Blanda och servera med isbitar eller krossad is i höga glas. Garnera med apelsin.
E-mail
Medel: 5 (1 röst)

Picknickens dag 22 maj

Låt oss göra picknickensdag till en riktig helgdag! Vägra jobb och ut i det fria med en macka, kakor och kaffe ;)

Läs mer

Smörgåstårta åt alla konfirmander

En stor smörgås klädd för fest - smörgåstårtan - är en klassiker som nästan alltid gör succé. På festen, buffén eller kafferepet. Kan förberedas i god tid och pyntas med allt från lyxiga delikatesser till billigare råvaror.  

Läs mer

Dax för rabarber

Nu kommer den första späda, mjälla och goda rabarbern upp. Sen bara fortsätter den att växa så det knakar - här har du tips vad du kan göra med vår fina rabarber. Allt från enkla pajer, marmelader och saft till chutney och smält rabarber över pavlovatårta. 

Läs mer

Festliga drycker för många smaker

Här är lite tips på vad du kan bjuda att dricka till fest och buffé. Lite tips på fördrinkar, bål, mousserande vin, öl och annat läskande till många gäster och flera smaker. 

Läs mer