Fetaostfyllda dadlar

Introduktion och förberedelse för tillagning

Fetaostfyllda dadlar som är gott som tilltugg eller till buffe. Även mycket gott på ostbricka. Enkelt att göra och supergott med salt ost och söta dadlar.

25 fetaostfyllda dadlar, 5-8 portioner

  • Förberedelse: 5 min
  • Tillagning: 5 min
  • Klart på: 10 min

Ingredienser

  • 25 st stora dadlar
  • 175 g fetaost

Tillagning

  1. Skär ett snitt i varje dadel och ta ur kärnan.
  2. Skär fetaosten i 25 ca 1x2 cm kuber.
  3. Lägg en fetaostbit i varje dadel och tryck ihop.
E-mail
Medel: 5 (1 röster)

Publicerat: , Uppdaterat: 2018-08-13

Författare:

Välkommen till mina receptfavoriter. Jag är matskribent samt kock med över 25 års erfarenhet samt en fil. kand i Måltidsvetenskap från restauranghögskolan i Grythyttan. Här hittar du över 4000 recept jag provlagat, fotat och skrivit ner. Läs mer om mig.