Fetaostfyllda dadlar

Introduktion och förberedelse

Fetaostfyllda dadlar som är gott som tilltugg eller till buffe. Även mycket gott på ostbricka. Enkelt att göra och supergott med salt ost och söta dadlar.

25 fetaostfyllda dadlar, 5-8 portioner

  • Förberedelse: 5 min
  • Tillagning: 5 min
  • Klart på: 10 min

Ingredienser

  • 25 st stora dadlar
  • 175 g fetaost

Tillagning

  1. Skär ett snitt i varje dadel och ta ur kärnan.
  2. Skär fetaosten i 25 ca 1x2 cm kuber.
  3. Lägg en fetaostbit i varje dadel och tryck ihop.
E-mail
Medel: 4.5 (2 röster)

Publicerat: , Uppdaterat: 2018-08-13

Författare:

Jag är matskribent samt kock med en fil. kand i Måltidsvetenskap från restauranghögskolan i Grythyttan. På denna sida delar jag med mig av tusentals olika recept för alla smaker - noviser som hemmakockar. Alla recept har jag provlagat, skrivit och fotat så att du ska kunna laga dem med bästa resultat hemma. Läs mer om mig.