Cocktail med Champagne, Midori melonlikör och apelsin

Introduktion och förberedelse för tillagning

Cocktail med Champagne, Midori melonlikör och apelsinjuice. Välj en fin apelsinjuice ex. Brämhults.

Istället för Champagne kan du ta spansk Cava; fransk Cremant de Bourgogne; sparkling dry wine från Australien; USA eller Sydafrika; italienskt prosecco eller spumante brut; tysk Sekt trocken eller annat mousserande torrt vin eller bubbel.

1 cocktail

  • Förberedelse: 1 min
  • Tillagning: 1 min
  • Klart på: 2 min

Ingredienser

  • 4 cl melonlikör som Midori
  • 4 cl apelsinjuice
  • ca 6 cl Champagne, Cava eller annat mousserande torrt vin

Tillagning

  1. Se till att melonlikör, champagne och apelsinjuice är riktigt kalla.
  2. Mät upp melonlikör och juice i ett champagne-glas eller flöjtgas. Toppa med Champagne eller mousserande vin.
E-mail
Medel: 4.3 (3 röster)

Publicerat: , Uppdaterat: 2018-07-30

Författare:

Välkommen till mina receptfavoriter. Jag är matskribent samt kock med över 25 års erfarenhet samt en fil. kand i Måltidsvetenskap från restauranghögskolan i Grythyttan. Här hittar du över 4000 recept jag provlagat, fotat och skrivit ner. Läs mer om mig.