Cocktail med Champagne, Midori melonlikör och apelsin

Cocktail med Champagne, Midori melonlikör och apelsinjuice. Funkar även med Cava eller annat mousserande torrt vin istället för Champagne. 

Välj en fin apelsinjuice ex. Brämhults. 

1 cocktail

  • Förberedelse: 1 min
  • Tillagning: 1 min
  • Klart på: 2 min

Ingredienser

  • 4 cl melonlikör som Midori
  • 4 cl apelsinjuice
  • ca 6 cl Champagne, Cava eller annat mousserande torrt vin

Tillagning

  1. Se till att melonlikör, champagne och apelsinjuice är riktigt kalla.
  2. Mät upp melonlikör och juice i ett champagne-glas eller flöjtgas. Toppa med Champagne eller mousserande vin.
E-mail
Medel: 5 (1 röst)

Författare:

Hej och tack för att du besöker min sajt. Jag heter Henrik är kock sedan 25 år. Jag är högskoleutbildad på Restauranghögskolan i Grythyttan och har ett Advanced Certificate i drycker. Jag är medlem i Gastronomiska akademiens vännerChaine Pro, Slowfood och Sveriges Matskribenters Förening. 

Massor med goda recept på kyckling

Nya favoriter och goda klassiker som grillad kyckling, kycklingspett, kycklingfilé, kycklinggrytor och soppor. Vi svenskar gillar kyckling i alla former - på 20 år har vi fördubblat konsumtionen.

Läs mer

Saftig babka med kanel- och valnötsfyllning

Här är det enkla receptet. 

Läs mer

Sponsrat