Cocktail med Champagne, Midori melonlikör och apelsin

Introduktion och förberedelse

Cocktail med Champagne, Midori melonlikör och apelsinjuice. Välj en fin apelsinjuice ex. Brämhults.

Istället för Champagne kan du ta spansk Cava; fransk Cremant de Bourgogne; sparkling dry wine från Australien; USA eller Sydafrika; italienskt prosecco eller spumante brut; tysk Sekt trocken eller annat mousserande torrt vin eller bubbel.

1 cocktail

  • Förberedelse: 1 min
  • Tillagning: 1 min
  • Klart på: 2 min

Ingredienser

  • 4 cl melonlikör som Midori
  • 4 cl apelsinjuice
  • ca 6 cl Champagne, Cava eller annat mousserande torrt vin

Tillagning

  1. Se till att melonlikör, champagne och apelsinjuice är riktigt kalla.
  2. Mät upp melonlikör och juice i ett champagne-glas eller flöjtgas. Toppa med Champagne eller mousserande vin.
E-mail
Medel: 4.6 (7 röster)

Uppskattat näringsvärde per portion: 106 kcal

Publicerat: , Uppdaterat: 2019-08-10

Författare:

Jag är matskribent samt kock med en fil. kand i Måltidsvetenskap från restauranghögskolan i Grythyttan. På denna sida delar jag med mig av tusentals olika recept för alla smaker - noviser som hemmakockar. Alla recept har jag provlagat, skrivit och fotat så att du ska kunna laga dem med bästa resultat hemma. Läs mer om mig.