Revbensspjäll

Recept på tjocka och smala revbensspjäll. Smaka revbensspjäll kallas för spare ribs. Revbenen tillagas till köttet lätt lossnar från benen.

Ska du grilla dem så är det en bra idé att koka eller försteka dem innan. Ska du grilla dem på låg värme längre tid sk barbeque så kan man laga dem utan att förkoka eller försteka. 

Författare:

Jag heter Henrik Mattsson och är kock, matskribent och fotograf. Jag har provlagat, skrivit och fotat recepten här sedan 2003. Jag har 25 års erfarenhet av matlagning, medlem i matskribenters förening och är högskoleutbildad kock med Fil.kand i Måltidsvetenskap från Restauranghögskolan i Grythyttan samt en WSET Advanced Certificate utbildning i vin och drycker. Läs mer.

Om du lagar något recept så ta gärna en bild och hashtagga #receptfavoriter. Vore kul att se det du lagat på Instagram och Facebook. Hitta mig på #receptfavoriter

Pages