Minibaguette med räksallad

Introduktion och förberedelse

Minibaguette med räksallad är ett fyllt bröd med räksallad på räkor, ingefära, majonnäs och chili.

Goda picknickbröd eller på en sandwichbuffe.

Självklart kan du även fylla stora baguetter och sedan dela i den storlek du vill ha dem i eller ta valfritt bröd.

Överkurs är hembakt baguette.

4 minibaguetter med räksallad

  • Förberedelse: 5 min
  • Tillagning: 5 min
  • Klart på: 10 min

Ingredienser

  • 4 bake-off bröd eller minibaguetter eller valfritt bröd
  • 3 dl skalade räkor
  • 4 msk majonnäs
  • 100 g färskost
  • 0,5 tsk färsk hackad ingefära
  • 1 tsk söt chilisås
  • 8 skivor gurka att garnera med

Tillagning

  1. Baka av bröden om du köpt bake-off bröd. Låt de svalna.
  2. Blanda räkor, majonnäs, färskost, ingefära och chili till en röra.
  3. Fyll bröden och garnera ev. med skivad gurka.
E-mail
Medel: 4.7 (3 röster)

Uppskattat näringsvärde per portion: 223 kcal

Publicerat: , Uppdaterat: 2019-10-22