Minibaguette med räksallad

Minibaguette med räksallad är ett fyllt bröd med räksallad på räkor, ingefära, majonnäs och chili.

Goda picknickbröd eller på en sandwichbuffe.

Självklart kan du fylla stora baguetter och sedan dela i den storlek du vill ha dem i eller ta valfritt bröd - kanske hembakt baguette.

4 minibaguetter med räksallad

  • Förberedelse: 5 min
  • Tillagning: 5 min
  • Klart på: 10 min

Ingredienser

  • 4 bake-off bröd eller minibaguetter eller valfritt bröd
  • 3 dl skalade räkor
  • 4 msk majonnäs
  • 100 g färskost
  • 0,5 tsk färsk hackad ingefära
  • 1 tsk söt chilisås
  • 8 skivor gurka att garnera med

Tillagning

  1. Baka av bröden om du köpt bake-off bröd. Låt de svalna.
  2. Blanda räkor, majonnäs, färskost, ingefära och chili till en röra.
  3. Fyll bröden och garnera ev. med skivad gurka.
E-mail
Medel: 4.5 (2 röster)

Publicerat: , Uppdaterat: 2018-08-21

Författare:

Jag är matskribent samt kock. Läs mer om mig.