Minibaguette med tonfisksallad

Introduktion och förberedelse

Minibaguette med tonfisksallad eller tonfiskröra.

Istället för små baguetter kan man även fylla stora baguetter (som du delar) eller valfritt bröd - kanske hembakt.

2 minibaguette med tonfisksallad

  • Förberedelse: 5 min
  • Tillagning: 5 min
  • Klart på: 10 min

Ingredienser

  • 2 bake-off bröd eller minibaguetter eller valfritt bröd
  • 1 burk tonfisk i vatten eller olja
  • 1 dl hackad selleri
  • 4 msk majonnäs
  • 100 g färskost
  • 0,5 tsk färsk hackad vitlök

Tillagning

  1. Baka av bröden om du köpt bake-off bröd. Låt de svalna.
  2. Låt tonfisken rinna av.
  3. Blanda tonfisk, finstrimlad selleri, majonnäs, färskost och vitlök till en röra.
  4. Fyll bröden och garnera ev. med några blad selleri.
E-mail
Medel: 4.5 (2 röster)

Publicerat: , Uppdaterat: 2019-04-20