Småbröd med tonfisk och selleri
Småfrallor fyllda med tonfiskröra smaksatt med stjälkselleri.
Tillagning
- Baka bröden enligt förpackningen.
- Låt tonfisken rinna av.
- Blanda och mosa ihop tonfisk, strimlad selleri, majonnäs, citronsaft, färskost och pressad vitlök. Smaka av med salt och svartpeppar.
- Skär ett snitt upptill i varje bröd som på en bakpotatis.
- Fördela tonfiskröran i bröden och garnera gärna med färska blad från stjälksellerin.
Serveringsförslag
Goda som lite matigare snittar, sandwich eller smörgåsar till mingel, fest, buffé, tebjudning, kafferep, utflykt, kvällsmacka, fika, mellanmål eller soppa.
Tips
Här har jag använt små bake-off frallor men du kan också baka egna frallor ex. enkla frallor.
Uppskattat näringsvärde per portion: 198 kcal