Yoghurtsås med tandoori

Kall god och enkel yoghurtsås smaksatt med tandoori sås till grillad kyckling, kött, grönsaker med mera.

Passar till det mesta som grillat, kyckling och lax men också till buffé.

4 portioner yoghurtsås med tandoori

  • Förberedelse: 2 min
  • Tillagning: 3 min
  • Klart på: 5 min

Ingredienser

  • 4 dl matlagningsyoghurt
  • 2 tsk tandoorikrydda
  • 4 msk hackad mynta

Tillagning

  1. Blanda ihop matlagningsyoghurt, tandoorikrydda och hackad mynta i en skål.
  2. Låt gärna stå och dra någon timme i kylen. Yoghurtsåsen kan också serveras direkt.
E-mail
Medel: 4.5 (2 röster)

Publicerat: , Uppdaterat: 2018-06-29

Författare:

Jag är matskribent samt kock. Läs mer om mig.