Dipp till chips

Introduktion och förberedelse

Dipp till chips av creme fraiche med paprika och chili.

Använd gärna rökt paprikapulver och chipotle chilipeppar - börja med lite chili och tillsätt seda tills du tycker det är lagom starkt.

4 portioner dipp till chips

  • Förberedelse: 1 min
  • Tillagning: 1 min
  • Klart på: 2 min

Ingredienser

  • 2 dl creme fraiche naturell
  • 5 krm paprikapulver
  • 2 krm chipotle chilipeppar, cayennepeppar eller annan chilipeppar efter tycke
  • 1 msk citronsaft
  • 2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar

Tillagning

  1. Blanda allt i en skål och smaka av med cayenne eller chilipeppar till önskad stycka samt salt.
E-mail
Medel: 3 (51 röster)

Publicerat: , Uppdaterat: 2018-07-26

Författare:

Jag är matskribent samt kock med en fil. kand i Måltidsvetenskap från restauranghögskolan i Grythyttan. På denna sida delar jag med mig av tusentals olika recept för alla smaker - noviser som hemmakockar. Alla recept har jag provlagat, skrivit och fotat så att du ska kunna laga dem med bästa resultat hemma. Läs mer om mig.