Cocktailpinnar med färsk frukt

Jordgubbar, melon och färsk ananas på spett blir goda som garnering till drinkar eller som tilltugg, till desserter och fruktfat.

Vill du ha fler fruktspett så är det bara att öka på receptet.

Vill du ha dem som tilltugg ex. med lufttorkad skinka så kan du räkna 2-3 spett per person.

3 st cocktailpinnar med frukt

  • Förberedelse: 5 min
  • Tillagning: 5 min
  • Klart på: 10 min

Ingredienser

  • 3 tärningar färsk ananas
  • 3 jordgubbar
  • 3 tärningar Galiamelon
  • 3 träspett, cocktailpinnar

Tillagning

  1. Skär skalet från ananas och skär i ca 2x2 cm kuber.
  2. Skölj jordgubbar och dela dem i halvor.
  3. Skär ut tärningar ur melonen.
  4. Varva frukten på spetten. Håll kylda fram till servering.
E-mail
Medel: 4 (1 röster)

Publicerat: , Uppdaterat: 2018-07-26

Författare:

Jag är matskribent samt kock. Läs mer om mig.