Milkshake med jordgubbssorbet

Introduktion och förberedelse

Milkshake med jordgubbssorbet, vaniljglass, mjölk och lite lime eller citron. Gott och läskande.

Blir också gott med annan sorbet som hallonsorbet, melonsorbet, mangosorbet, blåbärssorbet med mera.

Vill du ej ha mjölkprodukter i och en laktosfri milkshake så ta valfri sorbet, sojaglass med vaniljsmak samt havremjölk, mandelmjölk, rismjölk eller sojamjölk.

1 stor milkshake eller 2 normala glas

  • Förberedelse: 1 min
  • Tillagning: 1 min
  • Klart på: 2 min

Ingredienser

  • 2 dl jordgubbssorbet
  • 2 dl vaniljglass
  • 2 dl mjölk
  • 1 tsk limesaft eller citronsaft (valfritt)

Tillagning

  1. Mixa ingredienserna i mixer eller i en kanna med stavmixer. Häll upp och servera direkt.
E-mail
Medel: 5 (1 röster)

Publicerat: , Uppdaterat: 2019-04-19

Författare:

Jag är matskribent samt kock med en fil. kand i Måltidsvetenskap från restauranghögskolan i Grythyttan. På denna sida delar jag med mig av tusentals olika recept för alla smaker - noviser som hemmakockar. Alla recept har jag provlagat, skrivit och fotat så att du ska kunna laga dem med bästa resultat hemma. Läs mer om mig.