Kronärtskocka i crème fraiche och örter

Introduktion och förberedelse

Kronärtskocka i crème fraiche och örter är en god sidorätt eller tillbehör.

Här med skockor från burk och du kan ta hela små skockor eller bottnar.

Serveringsförslag

  • Passar till tapas, buffé eller tilltugg aptitretare.
  • Servera röran kall i en skål med assietter och gaffel till samt gott bröd som tapas eller tilltugg. Eller som tillbehör till en rätt eller på en buffé.

Tips

4 portioner kronärtsskocka

  • Förberedelse: 3 min
  • Tillagning: 2 min
  • Klart på: 5 min

Ingredienser

  • 1 burk inlagda kronärtskockor i olja
  • 3 msk créme fraiche
  • 2 msk hackade örter som persilja, oregano, dragon och basilika
  • 1 msk citronsaft
  • 1 krm salt

Tillagning

  1. Dela kronärtskockorna samt lägg i en bunke.
  2. Blanda med creme fraiche, citronsaft, hackade örter och salt.
  3. Lägg upp i en serveringsskål och servera kallt.
E-mail
Medel: 4 (6 röster)

Uppskattat näringsvärde per portion: 175 kcal

Publicerat: , Uppdaterat: 2022-01-20