4 port grillade marshmallows

  • Förberedelse: 5 min
  • Tillagning: 5 min
  • Klart på: 10 min

Ingredienser

  • 12-20 marshmallows beroende på hur många man vill äta (3-5 styck per person förslagsvis)

Tillagning

  1. Tänd eld och se till att få glöd.
  2. Trä fast marshmallowsen på spett en och en eller flera på varje spett.
  3. Grilla dem runt om så de får lite ljus brun färg men akta för de bränns snabbt och kan även fatta eld (släck och släng dem om de blir brända).
  4. Låt svalna några sekunder innan du äter dem. De är varma så kan brännas annars.
E-mail
Medel: 4.7 (3 röster)

Publicerat: , Uppdaterat: 2018-07-17

Författare:

Välkommen till mina receptfavoriter. Jag är matskribent samt kock med över 25 års erfarenhet samt en fil. kand i Måltidsvetenskap från restauranghögskolan i Grythyttan. Här hittar du över 4000 recept jag provlagat, fotat och skrivit ner. Läs mer om mig.