Grillade marshmallows

Introduktion och förberedelse

Grillade marshmallows på pinne eller grillspett.

Blir knapriga utanpå och mjuka inuti samt får en god karamellig smak.

Du kan ta vanliga marshmallows eller smaksatta varianter.

OBS akta så du inte bränner dig då de blir mycket heta direkt när du grillat dem. Låt dem svalna något innan du tar en tugga och äter dem.

Om du vill kan du äta dem mellan två kex samt ha i choklad som S'mores.

4 port grillade marshmallows

  • Förberedelse: 5 min
  • Tillagning: 5 min
  • Klart på: 10 min

Ingredienser

  • 12-20 marshmallows beroende på hur många man vill äta (3-5 styck per person förslagsvis)

Tillagning

  1. Tänd eld och se till att få glöd.
  2. Trä fast marshmallowsen på spett en och en eller flera på varje spett.
  3. Grilla dem runt om så de får lite ljus brun färg men akta för de bränns snabbt och kan även fatta eld (släck och släng dem om de blir brända).
  4. Låt svalna några sekunder innan du äter dem. De är varma så kan brännas annars.
E-mail
Medel: 4.2 (5 röster)

Uppskattat näringsvärde per portion: 114 kcal

Publicerat: , Uppdaterat: 2020-11-16