4 port grillade marshmallows

  • Förberedelse: 5 min
  • Tillagning: 5 min
  • Klart på: 10 min

Ingredienser

  • 12-20 marshmallows beroende på hur många man vill äta (3-5 styck per person förslagsvis)

Tillagning

  1. Tänd eld och se till att få glöd.
  2. Trä fast marshmallowsen på spett en och en eller flera på varje spett.
  3. Grilla dem runt om så de får lite ljus brun färg men akta för de bränns snabbt och kan även fatta eld (släck och släng dem om de blir brända).
  4. Låt svalna några sekunder innan du äter dem. De är varma så kan brännas annars.
E-mail
Medel: 4.5 (2 röster)

Publicerat: , Uppdaterat: 2018-07-17

Författare:

Jag heter Henrik Mattsson och är matskribent samt kock sedan 25 år. 2003 skapade jag Receptfavoriter. Sedan dess har jag lagat, skrivet, fotograferat och lagt upp tusentals recept. Jag är utbildad kock i Marinen samt har en Fil.kand i Måltidsvetenskap från Restauranghögskolan i Grythyttan. Vidare har jag ett WSET-diplom i drycker. Läs mer om mig och sidan. 

Laga en värmande höstgryta.

Låt en gryta puttra på spisen till middagen. Här hittar du alla mina grytor med kött, högrev, vilt, grönsaker, vegetariska, med lamm med mera - massor med förslag.

Läs mer

Napoleonbakelsens dag 17 november

Oklart varför denna dag finns men en så god bakelse tackar inte jag nej till. Frasiga lager med smördeg, grädde smaksatt med äppelmos och så fin rosa hallonglasyr på toppen - MUMSA!

Läs mer

Recept