Cafè au Lait

Introduktion och förberedelse

En Café au Lait görs på vanligt bryggkaffe - istället för espresso - samt varm mjölk.

1 kopp café au Lait

  • Förberedelse: 7 min
  • Tillagning: 3 min
  • Klart på: 10 min

Ingredienser

  • 0,5 kopp starkt bryggkaffe
  • 0,5 kopp varm mjölk, 3%

Tillagning

  1. Brygg starkt kaffe.
  2. Värm mjölk i en kastrull.
  3. Häll lika delar mjölk och bryggkaffe i en kopp eller glas och servera din Café au Lait.
E-mail
Medel: 3 (1 röster)

Uppskattat näringsvärde per portion: 34 kcal

Publicerat: , Uppdaterat: 2019-06-10

Författare:

Jag är matskribent samt kock med en fil. kand i Måltidsvetenskap från restauranghögskolan i Grythyttan. På denna sida delar jag med mig av tusentals olika recept för alla smaker - noviser som hemmakockar. Alla recept har jag provlagat, skrivit och fotat så att du ska kunna laga dem med bästa resultat hemma. Läs mer om mig.