Följ Receptfavoriter på sociala medier

Följ Receptfavoriter på sociala medier
Följ Receptfavoriter på sociala medier

Kolla in Receptfavoriters Facebook, Youtube-kanal, Instagram och Pinterest. Här hittar du länkarna till Receptfavoriter på sociala medier. 

Facebook

På min Facebook-sida lägger jag upp och postar något recept eller tips varannan eller var tredje dag. Så följ gärna. Ni är också mycket välkomna att kommentera inlägg på Facebook och direkt på receptsidor och artiklar via Facebooks-comments som finns under varje recept på denna hemsida. Du behöver då vara inloggad på ett Facebook-konto. Jag svarar så gott jag kan.

Instagram

Här kommer lite smått och gott med fina bilder. Ibland filmer. Länk till Instagram

Pinterest

Här lägger jag nya bilder i lite snyggare format.  

Youtube

Prenumerera på min kanal. Äntligen har jag kommit igång och filma de flesta nya recept jag gör - de hamnar på min Youtube-kanal för Receptfavoriter (tack för hjälpen Daniel). Prenumerera gärna på min kanal så får du nya recept när jag lägger upp nytt.

Du kan även rösta och sätta betyg på recept utan någon inloggning. 

Mvh/Henrik - kocken på Receptfavoriter

E-mail

Författare:

Hej och tack för att du besöker min sajt. Jag heter Henrik är kock sedan 25 år. Jag är högskoleutbildad på Restauranghögskolan i Grythyttan och har ett Advanced Certificate i drycker. Jag är medlem i Gastronomiska akademiens vännerChaine Pro, Slowfood och Sveriges Matskribenters Förening. 

Massor med goda recept på kyckling

Nya favoriter och goda klassiker som grillad kyckling, kycklingspett, kycklingfilé, kycklinggrytor och soppor. Vi svenskar gillar kyckling i alla former - på 20 år har vi fördubblat konsumtionen.

Läs mer

Saftig babka med kanel- och valnötsfyllning

Här är det enkla receptet. 

Läs mer

Sponsrat