Följ Receptfavoriter på sociala medier

Följ Receptfavoriter på sociala medier
Följ Receptfavoriter på sociala medier

Kolla in Receptfavoriters Facebook, Youtube-kanal, Instagram och Pinterest. Här hittar du länkarna till Receptfavoriter på sociala medier. 

Facebook

På min Facebook-sida lägger jag upp och postar något recept eller tips varannan eller var tredje dag. Så följ gärna. Ni är också mycket välkomna att kommentera inlägg på Facebook och direkt på receptsidor och artiklar via Facebooks-comments som finns under varje recept på denna hemsida. Du behöver då vara inloggad på ett Facebook-konto. Jag svarar så gott jag kan.

Instagram

Här kommer lite smått och gott med fina bilder. Ibland filmer. Länk till Instagram

Pinterest

Här lägger jag nya bilder i lite snyggare format.  

Youtube

Prenumerera på min kanal. Äntligen har jag kommit igång och filma de flesta nya recept jag gör - de hamnar på min Youtube-kanal för Receptfavoriter (tack för hjälpen Daniel). Prenumerera gärna på min kanal så får du nya recept när jag lägger upp nytt.

Du kan även rösta och sätta betyg på recept utan någon inloggning. 

Mvh/Henrik - kocken på Receptfavoriter

E-mail

Författare:

Hej och tack för att du besöker min sajt. Jag heter Henrik är kock sedan 25 år. Här kan du läsa hur man lagar en massa olika recept jag gjort. Helt gratis. Jag är utbildad på Restauranghögskolan i Grythyttan, har en dryckesutbildning, medlem i Gastronomiska akademiens vänner, Chaine, Slowfood, Äkta vara och Sveriges Matskribenters Förening.

Mest googlade maten 2017

Chokladbollar, picklad rödlök och Janssons Frestelse samt svamp som trattisar och Karl-Johan var några av de mest poppis sökningarna i matsvängen. 

Läs mer

Laga smarrigaste Stroganoffen

Korv Stroganoff med falukorv är mångas favorit. För dig som tröttnat på falukorven finns det fler varianter av Stroganoff - med biff, hetare korv, vegetarisk samt med mer grönsaker.

Läs mer

Bästa recepten på spagetti

Spagetti kan liknas vid matvärldens jeans - det passar bra till allt. Vardag som fest. Ett av våra mest älskade recept är spagetti med köttfärssås. Här kommer några goda och enkla tips på fler pastasåser.

Läs mer

Massor med goda recept på kyckling

Nya favoriter och goda klassiker som grillad kyckling, kycklingspett, kycklingfilé, kycklinggrytor och soppor. Vi svenskar gillar kyckling i alla former - på 20 år har vi fördubblat konsumtionen.

Läs mer