Yoghurtsås med tandoori

Kall god och enkel sås till grillad kyckling, kött, grönsaker med mera. Passar också till buffe.

4 portioner yoghurtsås med tandoori

  • Förberedelse: 2 min
  • Tillagning: 3 min
  • Klart på: 5 min

Ingredienser

  • 4 dl matlagningsyoghurt
  • 2 tsk tandoorikrydda
  • 4 msk hackad mynta

Tillagning

  1. Blanda ihop matlagningsyoghurt, tandoorikrydda och hackad mynta i en skål.
  2. Låt gärna stå och dra någon timme i kylen. Yoghurtsåsen kan också serveras direkt.
E-mail
Medel: 4 (1 röst)

Författare:

Hej och tack för att du besöker min sajt. Här hittar du recept framtagna, lagade och provsmakade av mig tillsammans med artiklar om mat och dryck, kryddat med mina personliga tips och tricks samt foto på allt jag lagar. Jag hoppas att du hittar vad du letar efter och lyckas med recepten i ditt kök.

Festmat till Valborg och 1 maj

Till Valborg kan man laga lite vad man vill. Här är lite tips på enkla men festliga rätter till grillen samt till buffé med pajer, plock och lite tidiga primörer som sparris och annat grönt. 

Läs mer

Festliga drycker för många smaker

Här är lite tips på vad du kan bjuda att dricka till fest och buffé. Lite tips på fördrinkar, bål, mousserande vin, öl och annat läskande till många gäster och flera smaker. 

Läs mer