Nursery Fizz alkoholfri drink

Nursery Fizz är en alkoholfri cocktail eller drink med apelsinjuice och Ginger Ale. Godast med färskpressad apelsinjuice som Innocent eller Brämhults. Eller pressa egen apelsinjuice. Även om drinken är enkel så är den god och visar att man ansträngt sig och inte bara serverar Fanta som alkoholfritt. 

Du kan garnera med en skiva eller klyfta apelsin, citron eller lime. Vill du ha som en Virgin Sunrise så kan du droppa i lite röd Grenadine längs med kanten på glaset så det lägger sig mot botten. Grenadine är alkoholfritt. Vidare kan du ha i ananasjuice eller mangojuice - enbart eller blanda med apelsinjuicen. 

1 glas Nursery Fizz

  • Förberedelse: 1 min
  • Tillagning: 1 min
  • Klart på: 2 min

Ingredienser

  • 10 cl färskpressad apelsinjuice
  • 10 cl Ginger Ale
  • 8 isbitar eller 1 dl krossad is
  • 1 skiva eller klyfta apelsin att garnera med

Tillagning

  1. Blanda och servera med isbitar eller krossad is i höga glas. Garnera med apelsin.
E-mail
Medel: 5 (1 röst)

Författare:

Hej och tack för att du besöker min sajt. Här hittar du recept framtagna, lagade och provsmakade av mig tillsammans med artiklar om mat och dryck, kryddat med mina personliga tips och tricks samt foto på allt jag lagar. Jag hoppas att du hittar vad du letar efter och lyckas med recepten i ditt kök.

Festmat till Valborg och 1 maj

Till Valborg kan man laga lite vad man vill. Här är lite tips på enkla men festliga rätter till grillen samt till buffé med pajer, plock och lite tidiga primörer som sparris och annat grönt. 

Läs mer

Festliga drycker för många smaker

Här är lite tips på vad du kan bjuda att dricka till fest och buffé. Lite tips på fördrinkar, bål, mousserande vin, öl och annat läskande till många gäster och flera smaker. 

Läs mer