Kaffe Latte

Kaffe Latte är en dubbel espresso med varm lätt skummad mjölk.

1 kopp kaffe latte

  • Förberedelse: 5 min
  • Tillagning: 2 min
  • Klart på: 7 min

Ingredienser

  • En dubbel espresso (ca 6-8 cl)
  • Cirka 2 dl mjölk 3%

Tillagning

  1. Värm mjölken och skumma den med espressomaskin eller i en kastrull under vispning.
  2. Häll upp den varma mjölken i glas eller stor kopp.
  3. Gör en dubbel espresso och häll i mjölken samt servera.
E-mail
Medel: 3 (1 röst)

Författare:

Hej och tack för att du besöker min sajt. Här hittar du recept framtagna, lagade och provsmakade av mig tillsammans med artiklar om mat och dryck, kryddat med mina personliga tips och tricks samt foto på allt jag lagar. Jag hoppas att du hittar vad du letar efter och lyckas med recepten i ditt kök.

Festmat till Valborg och 1 maj

Till Valborg kan man laga lite vad man vill. Här är lite tips på enkla men festliga rätter till grillen samt till buffé med pajer, plock och lite tidiga primörer som sparris och annat grönt. 

Läs mer

Festliga drycker för många smaker

Här är lite tips på vad du kan bjuda att dricka till fest och buffé. Lite tips på fördrinkar, bål, mousserande vin, öl och annat läskande till många gäster och flera smaker. 

Läs mer