Fruktjuice

Fruktjuice med råsaftcentrifug. God juice med clementin eller apelsin, päron, äpple, citron och mosad banan.
Du kan variera frukter efter tillgång.

1 glas fruktjuice

  • Förberedelse: 5 min
  • Tillagning: 5 min
  • Klart på: 10 min

Ingredienser

  • 2 clementiner eller 1 apelsin
  • 1 päron
  • 1 äpple
  • 0,5 citron
  • 1 mosad banan (eller mixa i den med stavmixer)

Tillagning

  1. Skala citrus och dela i bitar så de går ner i råsaftcentrifugen.
  2. Skölj och klyfta päron samt äpple. Skär bort kärnhuset.
  3. Dela och skär bort skalet på citronen.
  4. Kör citrus, päron, äpple och citron till juice i råsaftcentrifugen.
  5. Skala och mosa bananan och tillsätt den. Eller mixa i den med stavmixer eller i drinkmixer.
E-mail
Medel: 4 (2 röster)

Författare:

Hej och tack för att du besöker min sajt. Här hittar du recept framtagna, lagade och provsmakade av mig tillsammans med artiklar om mat och dryck, kryddat med mina personliga tips och tricks samt foto på allt jag lagar. Jag hoppas att du hittar vad du letar efter och lyckas med recepten i ditt kök.

Skaldjursknivar från Kocken

Köp hem ett par riktiga skaldjursknivar i rostfritt stål designade av Receptfavoriters kock Henrik Mattsson för Hackman. Passar till höstens fina svenska krabbor, räkor, hummer eller havskräftor. 

Läs mer

Sponsrat

Fynda för gommen med rotfrukter och kål

Gott, billigt, nyttigt, lokalt odlat och ekologiskt - finns det något att klaga på när det kommer till svenska rotfrukter och kål? Här är lite tips på goda rätter som rostade rotfrukter, rotfruktsgratäng, gräddkokt savoykål och andra läckra tillbehör. 

Läs mer